Bokhorst Installatietechniek

Benedenrijweg 162
2987 VB Ridderkerk
+31 (0)180 20 00 10

Investering -

MBO / bedrijfsopvolging: Atlantic Capital participeert sinds januari 2011 in Bokhorst Installatietechniek met een belang van 66,6%. Met actief management en een controlerend belang begeleidt Atlantic Capital de verdere ontwikkeling van Bokhorst.

Profiel -

Met ruim 60 werknemers installeert en onderhoudt Bokhorst sanitair, verwarming en koeling in de regio Groot Rotterdam. Opdrachtgevers zijn woningbouwcoöperaties, bouwbedrijven en particulieren. In voorkomende gevallen en in toenemende mate treed Bokhorst op als eindverontwoordelijk aannemer en richt zich daarbij in toenemende mate op duurzaamheid. Bokhorst is een erkend leerbedrijf, lid van Uneto-Vni en gecertificeerd voor VCA, SEI, Stek, KOMO. 

De ondernemer aan het woord :  

“Het was voor mij best spannend om als directeur van en werknemer bij het kort hierna gefailleerde Bokhorst Installatie Groep, samen te werken met Atlantic Capital die begin 2011 een succesvol bod uitbracht op de boedel. Voor mij was alles nieuw en ik heb in deze fase veel geleerd en steun ondervonden van Atlantic Capital. Eind 2011 kreeg ik de gelegenheid om aandelen uit een emissie te kopen en werd mede aandeelhouder van Bokhorst Installatietechniek en daarmee kwam een droom uit. Het team achter Atlantic Capital is toegankelijk en benaderbaar en heeft mij zeker in de eerste jaren veel ondersteund met inhoudelijke kennis en coaching. Tot op de dag van vandaag  staat Atlantic Capital gevraagd en ongevraagd klaar met raad en daad. We zijn met elkaar een goed team met één gezamenlijk doel en dat is om Bokhorst de komende jaren verder te laten groeien in grootte en kwaliteit.” |  Chris van Beest - directeur en mede aandeelhouder